Werken bij

Wie zijn wij?
Wij zijn rsg de Borgen en wij zijn ervan overtuigd dat gewoon goed onderwijs begint bij oprecht en écht contact. Met onze voeten in de klei is onze blik gericht op de ontwikkeling en ontplooiing van iedere leerling. Individueel en persoonlijk en altijd gedreven. Past dit ook bij jou? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

rsg de Borgen is een netwerk van vijf sterke scholen voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs. Onze vestigingen in Leek, Roden en Grootegast zijn verbonden met de regio en geven  onderwijs aan 2200 leerlingen. Bij rsg de Borgen werken zo'n 290 medewerkers.

Cultuur rsg de Borgen
rsg de Borgen streeft naar een cultuur, waarin medewerkers kritisch staan tegenover eigen handelen en erop gericht zijn om zich te verbeteren. De school wil een lerende school zijn en een organisatie die open communiceert met medewerkers, leerlingen en hun ouders.
Binnen elke vestiging zijn teams samengesteld die verantwoordelijk zijn voor het onderwijs. Deze teams staan aan de basis van het onderwijs. Zo organiseren we verantwoordelijkheid, betrokkenheid en zorg voor onze leerlingen. 

Arbeidsvoorwaarden
rsg de Borgen biedt werknemers een aantrekkelijke werkomgeving, waarbij de waarden, kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkelingsgerichtheid van belang zijn. Arbeidsvoorwaarden en salariëring is conform de vigerende CAO-VO.

Vacature aanbod
Je vindt de actuele vacatures hier