Succesvol Open huis rsg de Borgen
esborg | lindenborg | nijeborg | ronerborg | woldborg | 31 januari 2017

Succesvol Open huis rsg de Borgen

​​In de week van 23 tot en met 27 januari 2017 was het Open Huis op rsg de Borgen. Groep 8 leerlingen staan voor een belangrijke keuze; naar welke school ga ik na de basisschool? Ze bezochten samen met hun ouders de vestigingen om zo een goede indruk van de school te krijgen. Er was dan ook volop belangstelling voor alle vestigingen. Er werden rondleidingen gegeven, leerlingen konden mini-lesjes volgen of proefjes doen. Huidige leerlingen van rsg de Borgen lieten met trots hun school zien. Docenten gaven uitleg over de verschillende vakken en gaven antwoord op vragen van groep 8 leerlingen of hun ouders. Het Open huis gemist?

De Ronerborg beet het spits af op maandag 23 januari. Op dinsdag 24 januari wisten toekomstige leerlingen en hun ouders ook de Woldborg goed te vinden. Op woensdag 25 januari stonden de deuren van de beide gebouwen van de Nijeborg wagenwijd open voor groep 8 leerlingen en hun ouders.  Donderdag 26 januari kregen leerlingen en hun ouders een rondleiding door de Esborg. Vestiging Lindenborg hield als laatste vestiging van rsg de Borgen op vrijdag 27 januari Open Huis, hier werden verschillende rondleidingen gegeven zodat de bezoekers een goede indruk van de school konden krijgen.

Zie hier de foto's van het Open huis van alle vestigingen.

Foto's Open huis Ronerborg
Foto's Open huis Woldborg

Foto's Open huis Nijeborg

Foto's Open huis Esborg

Foto's Open huis Lindenborg

Heeft u het Open huis gemist? U kunt een afspraak maken met de contactpersoon van de betreffende vestiging. U kunt dan alsnog de school bekijken en de mogelijkheden bespreken.

Reageren