Open Festival Week 2022 een groot succes!
esborg | lindenborg | nijeborg | ronerborg | woldborg | 7 februari 2022

Open Festival Week 2022 een groot succes!

​​

De Open Festival Week zit erop! We hadden een recordaantal aanmeldingen van groep acht leerlingen om kennis te maken met onze vestigingen. De kennismaking met al onze vestigingen, m.u.v. de Esborg, werd online georganiseerd. Er waren leuke, interactieve programma’s waar onder andere presentaties, DIY-projecten, rondleidingen en veel confetti in voorkwamen.

Dit jaar heeft de Open Festival Week geresulteerd in 771 views voor de Lindenborg, 595 voor de Ronerborg, op de Woldborg hebben 54 mensen het online programma geopend en de Nijeborg had 316 views. Daarbij moet gezegd worden dat het aantal views niet per direct gelijk staat aan het aantal deelnemers. Het aantal views wordt geteld aan de hand van hoe vaak het online programma geopend is, waarbij het kan zijn dat een deelnemer meerdere keren het programma geopend heeft.

De Esborg was de enige vestiging waarbij een fysiek programma mogelijk was. Daar werden leerlingen enthousiast op de vestiging ontvangen. Er werd een rondleiding gegeven en de leerlingen mochten ook zelf de handen uit te mouwen steken.

Om aanstaande leerlingen van de Woldborg alvast kennis te laten maken met het nieuwe gebouw in Oldekerk, werd hun Open Festival Dag op de ‘nieuwe’ vestiging georganiseerd. De Streekkrant heeft daarover dit artikel gepubliceerd. Naast de Streekkrant heeft ook De Krant Nieuws heeft een artikel gepubliceerd over de Open Festival Week.

We bedanken iedereen die zich ingezet heeft om het tot een succes te maken!

Reageren